Bine ati venit Vizitator | RSS
Vineri
24.Mar.29, 2:45:48 PM
Tricotaje unice pentru tine...
             si copilul tau...
              
Acasa Sa ne prezentam... - Forum Inregistrare Conectare
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Discutii diverse » Sa facem cunostinta » Sa ne prezentam...
Sa ne prezentam...
tricotaje_copiiDate: Marti, 10.Feb.02, 7:28:04 PM | Message # 1
Group: Şterse





Buna ziua !

Am deschis acest topic pentru ca fiecare utilizator al acestui site si fiecare client al magazinului nostru sa se poata prezenta si sa-i cunoasca pe ceilalti.
Incep eu prin a ma prezenta..Ma numesc Dina Schiopu,am aproape 29 de ani,sunt o fericita sotie si mamica a doi baietei minunati (Rares-5 ani si jumatate si Tudor-2 anisori),locuiesc in Petrosani si,chiar daca "meseria ma de baza" este cea de institutor,nu am reusit,din diverse motive,sa o practic pana in prezent.
Mereu am fost o impatimita a lucrului de mana pe care l-am invatat pe cand inca nu mergeam la scoala de la o batranica ce mi-a fost ca o bunicuta si care,pe langa invataturile practice mi-a insuflat si dragostea pentru aceasta minunata indeletnicire.Desi pentru foarte multi ani lucrul de mana nu a mai facut parte din viata mea,dupa ce am nascut primul baietel am inceput din nou sa tricotez (crosetatul l-am deprins abia de curand)realizand hainute mititele pentru piticot.Pe atunci nu aveam acces la inernet asa ca toate modelele erau creatii proprii sau inspiratii dintr-o carticica mostenita de la soacra mea.
In urma cu cca un an am intrat intamplator pe un site pe care erau prezentate o multime de modele de hainute realizate manual.Mi-au placut enorm si asa mi-a venit ideea de a incepe aceasta micuta afacere.Am inceput timid,cu foarte putine modele insa comenzile au inceput sa vina iar clientii pareau multumiti de munca mea si de hainutele pe care le faceam cu foarte mare drag pentru mititei.Nu stiam cum va fi,daca va merge sau daca voi putea continua dar cu fiecare hainuta noua pe care o fac imi doresc tot si tot mai mult sa fac acest lucru si sa pot oferi parintilor hainute minunate si unice pentru copilasii lor, realizate cu dragoste si din pasiune pentru lucrul de mana.

Va astept si pe voi sa va prezentati si voi fi foarte incantata sa va cunosc flower

Mesaj postat de tricotaje_copii - Marti, 10.Feb.02, 7:38:21 PM
 
anabellaDate: Duminica, 10.Sep.26, 12:41:44 PM | Message # 2
Group: Şterse





Ma numesc Anabella si iti admir tare mult lucursorele facute de tine,ai maini de aur intradevar si mie imi place sa lucrez,triotez mai rar crosetez mai des,am si eu doi baietei si sunt din suceava. love
 
tricotaje_copiiDate: Duminica, 10.Sep.26, 8:18:08 PM | Message # 3
Group: Şterse





Buna Anabella si bine ai venit!
Iti multumesc foarte mult pentru aprecieri.Abia astept sa vad ce minunatii faci cu crosetul asa ca adu repejor niste poze biggrin
Sa-ti traiasca minunile si sa-ti aduca numai bucurii !
 
AnukDate: Luni, 10.Dec.06, 1:54:06 PM | Message # 4
Group: Şterse





Sunt Ana si sunt mai mult decat pasionata de crosetat. Sunt bucuroasa ca existati. flower
 
tricotaje_copiiDate: Luni, 10.Dec.06, 5:13:22 PM | Message # 5
Group: Şterse





Buna Ana si bun venit pe site si pe forum.Imi pare bine cand gasesc si alte persoane pasionate de aceas frumoasa forma de arta.Astept cu nerabdare sa ne arati creatiile tale iar daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa intrebi,eu,daca voi putea o sa te ajut cu mare placere. flower
 
isabellaDate: Miercuri, 10.Dec.15, 2:17:08 PM | Message # 6
Group: Şterse





Buna ! Bine v-am gasit ! Am admirat colectia , e superba , felicitari !
Sunt pasionata de tricotat si crosetat insa nu ma pricep aproape deloc . Timpul nu mi-a permis sa pot invata insa de acum incolo voi face eforturi pentru a acumula cat mai multe informatii . Cand eram mica tricotam bentite , fulare si caciuli simple insa imi erau foarte dragi pentru ca erau facute de mine . De cateva zile am invatat de pe anumite site-uri sa fac botosei tricotati si floricele crosetate . Nu e mult dar e ceva .
 
carmenushDate: Miercuri, 10.Dec.22, 5:50:05 PM | Message # 7
Group: Şterse





Buna!
Ma numesc Carmen Paraschivescu, am 30 de ani in curand, 2 copii minunati(baiat si fetite) pentru care lucrez cu foarte mare drag.
Dina-Dorina, iti urmaresc creatiile de mult timp si ma inclin de fiecare data cand faci ceva nou, caci sunt perfecte. Ma bucur mult ca ai facut si un forum si iti doresc mult succes in tot ceea ce vrei sa faci.
Am sa vin si eu cu pozele creatiilor mele cand prind putin timp.
 
tricotaje_copiiDate: Miercuri, 11.Ian.05, 6:37:38 PM | Message # 8
Group: Şterse





isabella,Carmen bine ati venit,ma bucur mult ca sunteti aici.
Este un forum mic si care avanseaza destul de incet in primul rand din lipsa mea de timp dar as fi tare bucuroasa daca ati mai intra de cate ori puteti.

isabella,nu-i problema ca esti abia la inceput,nimeni nu s-a nascut invatat iar daca vrei cate o manuta de ajutor poti cere oricand iar,cel putin eu,daca voi putea o sa te ajut cu mare drag

Carmen,iti multumesc fffffffffff mult pentru cuvintele frumoase dar sa stii ca eu am invatat sa crosetez mult in urma ta iar creatiile tale au fost surse de inspiratie pentru mine.Te astept cu mare drag ori de cate ori poti intra.Poopic puiutii frumosi si astept cu nerabdare sa vad ce frumuseti mai lucreaza manutele tale heart

 
miridiaDate: Miercuri, 11.Mar.23, 12:26:32 PM | Message # 9
Group: Şterse





Dina tu esti , ce ma bucur ca am dat de forumul tau ...stii ca te apreciez f mult good
love
acum intru si citesc tot ce scrie pe aici .....am dat din intamplare de acest forum .
 
viorela65Date: Sambata, 11.Apr.16, 9:28:12 PM | Message # 10
Group: Şterse





Buna seara,sunt Viorela si ma bucur ca existati.
 
felicia_marin17Date: Miercuri, 11.Mai.04, 0:09:30 AM | Message # 11
Group: Şterse





Buna!
Ma numesc Marin Felicia, am 50 de ani peste putin timp, o fata de 29 ani si cel mai important o nepotica de 1 an si 8 luni care este o scumpica.
Imi place foarte mult sa lucrez orice, crosetez, tricotez si cea mai mare pasiune este goblenul.
Ma bucur ca v-am cunoscut.
Noapte buna!
 
manuela29Date: Duminica, 12.Feb.26, 12:38:17 PM | Message # 12
Group: Şterse





Buna Dina!
Iti admir de foarte multa vreme creatiile.Sunt toate la superlativ.Felicitari!
Eu am 44 de ani ,si am invatat sa tricotez inca de la varsta gradinitei de la mama mea .Tricotatul a fost sursa de venit a mamei vreo 11 ani.Eu am tricotat mai mult pana la vreo 30 de ani dupa care am facut pauza.La crosetat sunt incepatoare dar imi place foarte mult si sper sa avansez destul de repede.
Ma bucur ca te-am regasit!
 
Forum » Discutii diverse » Sa facem cunostinta » Sa ne prezentam...
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright MyCorp © 2024