Bine ati venit Vizitator | RSS
Vineri
24.Mar.29, 8:23:10 AM
Tricotaje unice pentru tine...
             si copilul tau...
              
Acasa Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com - Forum Inregistrare Conectare
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com » REGULAMENT SI ANUNTURI » Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com
Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com
tricotaje_copiiDate: Miercuri, 09.Dec.23, 1:05:02 AM | Message # 1
Group: Şterse





Inregistrarea dvs. la acest forum reprezinta acceptul dvs. cu privire la regulamentul de utilizare.
Regulamentul de utilizare este valabil pentru toti utilizatorii: administratori, moderatori,utilizatori standard dar si vizitatorii care decid sa-si exprime opiniile in cadrul categoriilor in care au permisiunea de a posta.Fiecare utilizator este direct responsabil de continutul mesajului postat!
Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament. Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.

* Inregistrarea utilizatorilor :

Inregistrarea pe acest forum se face dupa urmatoarele norme:.

1. Pentru a se înregistra pe forum un utilizator trebuie să furnizeze o adresă valida de e-mail. Noi garantam confidentialitatea tuturor informatiilor cu caracter privat.
2. Alegerea unui nume de utilizator (un pseudonim) este un drept ce va apartine in exclusivitate. Administraţia îşi rezervă dreptul de a lua măsuri pentru oprirea unui pseudonim daca este similar unuia deja existent.
3. Este interzisa creerea de mai multe conturi pentru un utilizator indiferent de scopul acestui fapt.Această încălcare este considerata a fi extrem de grava şi duce la blocarea tuturor conturilor precum si a adreselor IP de pe care au fost create.
4. Dacă un utilizator nu are activitate pe forum pentru o perioada mai indelungata,este posibil sa-i fie anulat contul.

* Norme de conduita in forum :

1. Comunicarea pe acest forum se realizeaza in limba romana si fiecare mesaj postat exprima punctul de vedere,respectiv opinia autorului.

2. Mesajele trebuie formulate intr-un limbaj civilizat si nederanjant pentru ceilalti utilizatori. Evitati discutiile in contradictoriu ce pot duce la certuri sau jigniri, precum si orice atac la persoana. Se discuta ideea si nu persoana. Daca un subiect vi se pare nedemn pt. dvs., pueril, sau pur si simplu nu va intereseaza, ignorati-l.

3. Nu este acceptata incitarea celorlalti membri ai forumului la discutii in contradictoriu ce duc la cearta sau jignire. Utilizatorii care incalca aceasta regula vor fi avertizati si/sau exclusi.

4. Nu postati informatii care incalca legea dreptului de autor. In cazul preluarii unui text, unei imagini sau oricarui alt continut care nu va apartine, mentionati sursa si autorul insa numai daca ati primit in prealabil acordul scris al posesorului.

5. Nu postati mesaje ce contin date confidentiale ale dvs. sau ale altor persoane fizice sau juridice. Informatiile postate pe acest forum au caracter public, putand fi accesate de orice utilizator al retelei de internet.

6. Nu abuzati de majuscule.Pe internet majusculele sunt echivalentele strigatelor.

7. Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii.

8.Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi.

9. Nu folositi dublu-post (postarea unui alt mesaj inainte ca altcineva sa fi postat dupa Dvs.si nu au trecut 24 de ore de la prima postare;daca aveti ceva de adaugat folositi optiunea EDITEAZA).

10. Nu se tolereaza reclama pe forum si nu este acceptata folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam.Mesajele ce au aces scop vor fi sterse fara preaviz,iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior le va putea fi blocat contul.

11. Nu folositi link-uri cu trimitere catre alte site-uri,pe post de semnatura (in afara cazului in care este vorba despre site-uri personale).Numai sponsorii pot folosii astfel de link-uri.

12. Nu sunt acceptate link-urile cu trimitere catre concursurile desfasurate pe alte site-uri.

13. Pentru postarea imaginilor de pe alte site-uri este suficient sa puneti un link catre acele informatii, imagini.

14. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru continutul propriilor mesaje, indiferent de contextul in care acestea au fost postate.

15. In cazul in care se inregistreaza mai multe plangeri din partea mai multor utilizatori referitoare la o atitudine ofensatoare a unui alt utilizator, situatia va fi evaluata si utilizatorul in cauza avertizat ; in cazul in care acesta nu isi poate argumenta pozitia, si continua in acelasi mod, i se va bloca accesul.

16. Nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune.

17. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale.

18. Nu este permisa RECLAMA si anunturile persoanelor juridice, decat cu acordul administratorul site-ului. Pentru banere publicitare luati legatura cu administratorul prin sectiunea de contact

19. Este interzisa atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos.

20. Ca utilizator, acceptaţi faptul că orice informaţie introdusă de dumneavoastră este publică, poate fi utilizată ca atare sau modificată şi este stocată într-o baza de date.

21. Administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, atunci cand acest lucru se impune.

22. Un utilizator poate deveni moderator la propunerea administratorului sau a voturilor acordate de ceilalti moderatori, cu acceptul explicit al utilizatorului.

23. Utilizatorii sunt de acord sa respecte regulile de comportament impuse de bunul simt si de decenta.

24. Administratorii si moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge sau a impiedica publicarea oricarui continut care incalca aceasta regula, fara a-i notifica in prealabil pe emitentii acestui continut.

25. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru continutul propriilor mesaje, indiferent de contextul in care acestea au fost postate.
In momentul inregistrarii pe acest forum se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.
Acest regulament se poate modifica/complecta fara o notificare prealabila.

 
Forum » Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com » REGULAMENT SI ANUNTURI » Regulament forum tricotajecopii.ucoz.com
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright MyCorp © 2024